Så jag har jobbat och slitit inför denna utställning.

Vissa dagar har känts helt omöjliga och jag har ibland fått paniktankar om att jag nog tagit mig vatten över huvudet ända, med att fylla en hel konsthall själv. Hur kunde jag tro att jag skulle fixa det!?

Andra dagar har det känts helt fantastiskt, och jag har då i huvudet redan planerat för fler stora grandiosa utställningar och nya stora projekt inom kort framtid (hybrisvarning..). Helt utan tanke på att jag faktiskt har fyra barn och en sambo som kanske kan tänkas behöva min närvaro emellanåt. 🙂

Men oftast har jag befunnit mig någonstans mittemellan, fokuserat på att hitta mitt eget ”flow” och bara jobba på så bra som möjligt. Jag är glad och tacksam för inspirationen i min ofta röriga  hjärna som aldrig verkar ta slut.

Och det gick ju bra till slut. Konsthallen är fylld, och helgens vernissage var helt fantastiskt! Över förväntan och jag är så otroligt tacksam för alla som kom, och alla som handlade!
Lika tacksam är jag över all positiv feedback, både från er som besökte och ni som har kommenterat via facebook. Jag känner mig så glad och stärkt över att ni gillar det jag gör 🙂

Och inte att förglömma, tack till er som har ställt upp och kommit med en hjälpande hand när det ”tidkrisat” i arbete innan utställningen.

Nu känns det som att lugnet har lagt sig och jag kan andas ut. Men inte för länge! Arbetet fortsätter ” som vanligt” i min atelje, som vanligt inom parentes, för att ingen dag är den andra lik, och nya utmaningar väntar alltid runt hörnet 🙂

Bilderna här ovan är tagna innan utställningen, jag hade helt enkelt inte tid att fota under helgens vernissaget. Hoppas någon annan tagit lite bilder !

Ha det bäst! Och återigen, stort tack till alla!

 

Pin It on Pinterest

Share This