Just nu så ekar min atelje tomt. De flesta av mina tavlor är just nu ute på vift och kan ses på olika ställen i Skellefteå.

De flesta hänger på nedervåningen på stadsbiblioteket till och med 25/10. Konsttryck och två originalmålningar hänger på Waynes Coffee hela hösten. Och en stor originalmålning plus flera skulpturer, även ”Proud” min absolut största skulptur, finns att se på Aktiv kvinna. Så vill du kolla in min konst så föreslår jag att du tar en liten ”konstrunda” inne i Skellefteå 🙂

Från och med den 26/10 så flyttar tavlorna från biblioteket in på Liljas konst & ram , där jag har utställning tom den 8/11 med vernissage sö 26/10.

Själv kommer jag också att vara på vift, då jag tar mitt pick och pack och åker till London över helgen 🙂

Önskar en trevlig helg i förskott!

 

Pin It on Pinterest

Share This