Your artwork is outstanding and you should be very proud that your work was chosen from 709 entries which were submitted from around the world.

Jag utmanade mig själv och sökte till en jurybedömd tävling i det stora landet Amerika. Bästa  starten på  denna veckan är att få beskedet att min målning ”Yesss!” har fått utmärkelsen ”Special Recognition Award Certificate” av Light Space & Time online gallery i Florida. Det är absolut ingen av de större vinsterna, men jag får i alla fall ett certifikat med denna utmärkelse och är otroligt glad att min målning uppmärksammats 🙂 Det ger verkligen en sporre att fortsätta jobba på, även dagar som ibland kan kännas tyngre.

Just denna tavlan är ju målad utifrån känslan av att ha utmanat sig själv och lyckats med något, stort som smått. Den energin och glädjen är verkligen en riktig boost för självförtroendet och jag hoppas verkligen att alla får uppleva den titt som tätt. Känner mig verkligen som hon på bilden i dag! 😀

Original tavlan är ca 40×30 cm och är till salu. Maila mig gärna på art@malinostlund.com vid intresse. Konsttryck av tavlan i samma storlek finns att beställa här:
http://malinostlund-shop.com/produkt/yesss-konsttryck-40×30-cm/

Nu ska jag jobba vidare. Mot nya utmaningar!
(Gå gärna in och kika i det trevliga online galleriet om du vill se bilder från många fler deltagande konstnärer: http://www.lightspacetime.com/all-women-art-exhibition-painting-le-to-yo/)

Pin It on Pinterest

Share This