Vill börja med att tacka alla som beställt varor med mina motiv från Society6. Det känns jättekul att ni gillar dem 🙂

Det har dock blivit lite missförstånd, som jag känner att jag måste tydliggöra. När man går in på Society6 hemsida och beställer, så är det helt och hållet från dem man beställer. Jag själv har inget med den försäljningen att göra förutom att jag valt ut vilka motiv och produkter som ska säljas med min konst på. Är det problem med beställningen så är det alltså dem man kontaktar. Själv får jag en liten provision på allt som säljs, men det är inga stora summor. Jag har valt detta alternativa sätt för att det kändes kul att kunna erbjuda min konst på produkter till ett rimligt pris.

Society6 är en webbutik med bas i USA. Så när du beställer därifrån så betalar du ingen moms på sakerna hos dem. Däremot kan man nog räkna med att få betala momsen (25% av totalkostnaden) när du väl hämtar ut paketet sen.

Vad gäller textila produkter med mina egna motiv så kommer jag att jobba på att ta fram fler sådana framöver med tillverkning i Sverige och egen försäljning. Men allt sådant tar tid, så det blir nog inte förrän i början på 2015.

 

Men tills dess så kan du alltså handla hos Society6 🙂 Just nu har de fri frakt över hela världen tom 9/11 2014. För att utnyttja detta erbjudandet så följ länken och kika gärna in på min sida där 🙂
http://society6.com/malinoos?promo=FZF7PGNHGWG3

 

 

Pin It on Pinterest

Share This