Tiden förändras, och jag med den. Jag strävar alltid efter att bli bättre och göra bättre saker. Inte minst i mitt arbete och skapande har jag en stark drivkraft att hela tiden utvecklas och bli bättre.

Jag har sedan flera år tillbaka sålt konstprint av mina målningar vilket alltid har varit väldigt uppskattat:-)
Jag har alltid varit noga med kvalitén på mina print och använt mig av lokala tryckerier för att kunna följa processen och snabbt kunna inspektera om något behövts justeras. Det har dessutom självklart känts bra att kunna bidra till och gynna den lokala företagsmarknaden. Dessa tryckerier har inte haft konst som sin primära inriktning utan har varit väldigt snälla och anpassat sig efter mina önskemål så långt de har kunnat.
Tack för det! ♥

Nu när jag jag jobbat och spridit min konst i ett antal år så har jag självklart fått nya kontakter och utställningsmöjligheter. Flera gallerister har även senaste tiden frågat om jag inte har signerade upplagor och tryck på finare ”äkta” konstpapper som de får sälja. Jag har då varit tvungen att säga nej.

Nu har jag dock bestämt mig för att steppa upp en nivå, och ta fram de riktigt fina prints som efterfrågats. Glädjande nog så har jag nu fått kontakt med ett tryckeri i Umeåtrakten (som väl nästan kan räknas som lokalt 😉 ) som är inriktat på just konstprint i hög kvalité  och som kan hjälpa mig med detta 😀
Provtrycken jag fått hemskickade till mig är så magiskt fina! Ser nästan ut som original! De har ett otroligt färgomfång och ett djup med sammetskänsla. Jag älskar dem!

Jag kommer att ha samma upplägg i butiken där du kan välja storlek på ditt print och jag hoppas även att jag lyckas lägga till valmöjligheten ”med eller utan vit kant” (Jag får hoppas att dataprogrammet vill som jag 🙂 )
Det kommer alltså så småningom att finnas båda signerade och numrerade upplagor i webbutiken och även sk ”öppna upplagor”  De signerade upplagorna kommer att ha ett högre pris och endast säljas i max 25 exemplar. De trycks på ett fantastiskt fint tjockt bomullspapper.
De öppna upplagorna kommer att ha ett lägre pris, och kommer att tryckas på ett något tunnare bomullspapper, men fortfarande med samma fantastiska kvalité.

Jag hoppas att du kommer att hitta dina favoriter att försköna ditt hem med! Jag ska med stolthet skicka dem till dig 🙂

//Malin

OBS! Fram till onsdag kväll 31/1 kan du beställa de print som finns i webshoppen nu, till samma priser.
1/2 stänger jag webbutiken några dagar, för att uppdatera priser och sortiment. Vissa motiv kommer att finnas kvar som print i den nya kvaliten.

Pin It on Pinterest

Share This