Fotograf: Carola Östlund @caoset 

Hemma igen efter ett fantastiskt äventyr i Shanghai 😀
Drog dessvärre på mig nåt kinesiskt virus och drabbades av total jet-lag när jag kom hem,, så jag har i stort sett legat pall i två dagar. Men det vart de värt!

Teamet som jobbar med gallerierna i Shanghai var otroligt trevliga och väldigt proffsiga!
Allt var väldigt väl ordnat och evenemangen betydligt mer omfattande än jag anat.
Första dagen så fick jag jobba i det första galleriet och måla live med att förbereda en stor tavla som skulle målas klar under den stora öppningen på söndagen. Vilket var en riktigt utmaning eftersom jag tar flera veckor på mig att slutföra i normala fall. Men jag hade förberett och planerat min målning för en gång skull, så det gick bra 🙂

Det var lite nervöst i början med alla som tittade på, men jag vande mig ganska fort. Det var dock här som jag började känna mig lite krasslig..

Men snabbt hade personalen fixat någon ”supermedicin” till mig, så jag klarade mig riktigt bra från förkylningen under helgen 🙂

Andra dagen vart en heldag, med intevjuer som skulle förberedas med min gulliga tolk Ling, workshop, signering och mingel.
Grundaren av Carre d ártistes, Stephanie från Frankrike fanns också på plats för att presentera galleriet. Efter det fick jag presentera mig själv inför en massa folk på engelska vilket var rätt så nervöst, men jag tror jag gjorde mig förstådd ändå 🙂

Sista dagen med den stora invigningen av hela shoppingcentret så fick jag måla klart min påbörjade tavla och göra en TV intevju 😮 Har inte sett materialet än, och vet inte om jag vågar det. Kommer knappt ihåg vad jag sa egentligen! Men jag vet ju vem jag är och vad min konst står för, så jag hoppas att jag gav en hyfsat samlad bild ändå. Trots den stora TV kameran i ansiktet 😀

Men det var en fantastisk helg! Och jag är så otroligt glad och tacksam att min syster ville följa med och vara min assistent, fota allting och hålla reda på mig!
Här är lite blandade bilder från sista dagen, och vår trevliga middag/kväll med personal och ägare av Carre d´ artistes

 

 

Jag har fortfarande inte smällt allting och det känns lite overkligt att jag faktiskt var där. Men är så otroligt glad att jag gjorde denna resa även om det tog på krafterna. Jag tar med mig massor med inspiration från Shanghai. Trädgårdarna, staden och mest av allt alla fantastiska människor jag fått träffa!

Shangahi är en underbar stad som jag gärna skulle besöka igen, men det behövs verkligen mer än bara fyra dagar (som dessutom var fyllda med arbete) för att uppleva denna gigantiska och spännande stad.

Nu ska dock jag ta och vila och ha lite semester!!
Hoppas att ni alla har en fin sommar!

Kram ♥ /Malin

Pin It on Pinterest

Share This