Så var det måndag igen! I går var jag och packade ner utställningen på Skellefteå konsthall vilket kändes både skönt och lite vemodigt. Det var så härligt att under dessa tre veckor se alla tavlor hänga där i den stora härliga lokalen, det gav liksom luft till dem. Nu har jag ”stuvat” in de som blev kvar i ateljen igen och som tur är så var det inte så många tavlor kvar att ta hem:-) Mer än hälften av tavlorna vart sålda vilket känns fantastiskt kul!

Nu är jag fylld av nya inspirationer och det kliar i fingrarna att få ta mig an nya prunkande färgexplosioner. För blommorna har satt sig kvar i mitt huvud, det kommer att bli mycket flora på tavlorna framöver och, även fåglar känner jag. Fåglar ger mig en speciell frihetskänsla och de passar bra ihop med mina damer tycker jag 🙂

Här är det absolut senaste som står/stått på staffliet just nu.

 

Önskar er alla en fortsatt trevlig vecka! ♥

Pin It on Pinterest

Share This