Det har varit en hektisk höst. Allt har kännts så roligt och jag har verkligen varit fullbokad med utställningar och allt möjligt annat! Det har nästan blivit så att jag bara jobbar på som en galning och producerar nya tavlor hela tiden. De kommer tack och lov lätt till mig, motiven och inspirationen verkar ha en outtömlig källa. Med vissa totala stilla ståenden, visst. Men de blir lättare att ta sig igen varje gång, eftersom jag vet att det bara är en del i processen.

Nu har jag dock känt mig lite väl uppe i varv ett tag. Hade en till utställning inbokad innan jul, men den har jag avbokat. Känner att jag måste ta det lugnt och lyssna inåt istället för att bara rusa runt i alla åtaganden, nya ideér och prestera nytt hela tiden. Jag har bestämt mig för att lägga ”prestationsjaget” på hyllan och bara koncentrera mig på det som känns absolut viktigast. Jobbmässigt är det förstås alla ni som följer mitt arbete, vad skulle jag vara utan er? ♥
Och sen är det att hålla stressen borta och verkligen bara måla när det känns kul. Det ska vara kul att skapa.

Jag är inte orolig för att jag till slut kommer att sitta här och bara pilla mig i naveln, nädå 🙂
Jag kommer med all säkerhet att måla massor med tavlor, men utan att känna att de ska bli klara till något särskilt tillfälle.

Jag kommer att börja ha öppen atelje från och med fredag den 14/11 och varje fredag fram till jul (om inget hinder kommer i vägen) vilket känns så roligt. Ni är så hjärtligt välkomna då!

Önskar en riktigt trevlig helg i förskott! ♥

Pin It on Pinterest

Share This