Eftersom många av er som följer och gillar min konst, (och alla andra som kikar in för den delen:-)) inte bor i lilla Skellefteå där jag bor, så tänkte jag att jag ska göra det lite lättare för er alla att få en känsla av hur mina tavlor kan se ut i hemmamiljö. Det kan vara svårt att genom att bara se en ”platt bild” på ett motiv på sin skärm och avgöra om det är något som skulle passa in i sitt eget hem. Därför tog jag i fredags tag i saken och packade mina tavlor och åkte in till Mikabo möbler här i Skellefteå för att få hänga upp och fota tavlorna.
Mikabo är en riktigt hemtrevlig möbel och inredningsbutik i centrala skellefteå med otroligt fina saker, så stort tack till Mikael som äger butiken och lät mig komma dit och härja runt lite denna dag!:-)

Detta är absolut något jag kommer att fortsätta med i framtiden också, så att alla tavlor kommer att ha minst en miljöbild. Lite trixit var det att få till rätt ljus, när man inte vill använda blixt och samtidigt få en bild med bra kvalité, men jag lär mig nog med tiden 🙂 Här nedan kommer lite bilder från fredagens fotografering.
(bilderna kommer också att läggas upp på sidan konst till salu )

 

Pin It on Pinterest

Share This