DSC_0006
Jag har en ganska liten atelje som jag jobbar i här hemma, ett vanligt rum helt enkelt som blivit mitt lilla kreativa tillhåll. Nackdelen med litet utrymme är röran! Man tar ett kliv tillbaka för att titta på tavlan man håller på med, och vips har man stött rumpan i en annan. Jag tycker att jag städar jämt, men det blir ju väldigt rörigt under arbetets gång, så de städade tillfällena i studion är få. Egentligen gör det inte såå jättemycket för arbetet, för när jag väl skapar så ser jag inget annat än det jag har för händerna.

Däremot kan inspirationen där emellan bli lite störd när det är en massa pryttlar överallt runt omkring mig.  Avskalat, luftigt och ljust är det jag helst vill ha i mina drömmars atelje.
I helgen som gått har jag gjort ett litet försök att organisera mig så att var sak har sin plats i alla fall. Kanske hjälper det ett tag i alla fall:-)
DSC_0001 DSC_0003
Färdiga saker på väg ut i hyllan, ordning och reda 🙂  Och, ok,,, det vart kanske inte så jätteorganiserat på mitt arbetsbord,, men arbetet pågår ju så jag har ursäktat mig själv 🙂

Nu ska jag fortsätta arbetet, och sen ska jag städa upp efter mig. Promise.

[like xfbml=true]

 

Pin It on Pinterest

Share This