(Ett av mina många favorit citat och en påbörjad målning)

Så var helgledigheterna över och jag är tillbaka i vardagen. Inspirerad till tusen inför detta nya år och vad det ska innehålla!

Jag börjar alltid med att skriva ner några mål för kommande år, både privata och arbetsrelaterade. Sen gör jag stora planer för hur jag ska nå dit och allt känns oövervinnerligt! När tiden sedan går och arbetet och livet flyter på, så är det bara att inse att allting aldrig blir som man tänkt sig 🙂 Men det brukar bli bra till slut ändå och jag tror att det är viktigt att ändå ha skrivit upp vad man vill åstadkomma.

Just nu så planerar jag för en stor utställning som jag ska ha här i Skellefteås konsthall på Nordanå. Känns verkligen som en ”dream come true” att få fylla konsthallen alldelens själv. Det känns både spännande och lite skrämmande, men framför allt, skitkul! 😀 Den 29:e mars öppnar dörrarna.

Nu till veckan redan, så åker jag ner till Stockholm och ska ha möte med en kvinna angående ett gemensamt projekt som vi tänker genomföra detta år. Det är alldelens i sin linda och jag hoppas att det blir av, men jag kan inte avslöja vad det är ännu. Det enda jag kan avslöja att hon skriver texter. Det känns jättekul och inspirerande och jag hoppas att det blir riktigt bra. Jag återkommer mer om detta när saken har kommit igång 😉

Jag hoppas även att jag detta år kan ta mig tid till att skulptera lite mer. Det har blivit väldigt mycket målande på sista tiden, vilket jag älskar. Men det kliar i händerna efter att få forma något fysiskt. Har både lera och metallnät på lager, så kanske jag får till något till slut.

Jag hoppas att ni alla har fått en riktigt bra start på detta året, och att det fortsätter så.

Ha det gott!

Kram /Malin

 

Pin It on Pinterest

Share This