En ren och skär kärleksförklaring och hyllning till vår moder jord

I en tid när vårt samhälle hela tiden vill öka på tempot och effektiviteten, och det individualistiska tänkandet breder ut sig, kan det vara svårt att stå emot den smygande känslan av otillräcklighet. Det bästa sättet jag vet att hantera livet som rullar på allt fortare och fortare, är att åka rakt ut från staden, in i skogen eller ut på landet.

Naturen har alltid haft en lugnande effekt på mig och gett mig ett inre lugn och känsla av frihet.  Med åren har denna känsla växt sig ännu starkare och jag känner verkligen att naturen runt om kring oss är en ovärdelig skatt. Vi tar den oftast för given och kanske glömmer vi ibland bort vilken grundpelare den är för mänskligheten. Vi är ju alla en del av den.

Konstutställningen ”Close to nature” är en ren och skär kärleksförklaring och hyllning till vår vackra moder jord. Med en samling målningar i olika tekniker vill jag visa min starka längtan till och närhet av, vår fantastiska natur. En vacker och viktig urkraft att hämta ny energi och ett inre lugn ifrån. En skatt som är tillgänglig för oss alla, stort som smått.

Välkommen på Vernissage!
Lördag den 23 september kl.12-16
Utställningen pågår tom den 4 oktober med öppettiderna:
Ti-To 12-18
Lö-Sö 12-16
Måndagar stängt.

Pin It on Pinterest

Share This