Jag får ofta frågan om vart jag får alla ideér ifrån och hur jag kan behålla inspirationen till att måla så mycket som jag gör. Och det är faktiskt inte alltid så enkelt att behålla inspirationen på en jämn nivå, det går ständigt upp och ner. Som livet självt 🙂

Svåraste med att ha konsten som sitt levebröd, är att låta bli att tänka på att den faktiskt är det. När ens stora intresse och passion faktiskt blir ens arbete, så kan det i bland vara svårt att inte känna av pressen. Den känslan försöker jag hålla borta så mycket jag bara kan, för den kan verkligen förstöra. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta, men det ska jag inte göra i dag 🙂

Några saker som jag brukar göra med jämna mellanrum för att behålla glädjen i mitt måleri och skaparlusten, är att prova något helt nytt. Bara det kan vara stressande, eftersom jag oftast har annat ”viktigare” som ska göras, men för att detta ”viktiga” ska bli kul och bra, så behövs avbrott. Jag har skrivit om detta tidigare, men nu har jag provat annat nytt och faktiskt kanske hittat en ny stil/kategori i mitt måleri i form av landskap.

Här kommer lite bilder 🙂

Pin It on Pinterest

Share This